TJÄNSTER

FX City Ljud- och bildinstallationer

Tjänster

 

 

Konsultation

 

En A/V fråga är oftast skälet till att vi möts. För att uppnå bästa resultat besöker vi dig på plats och tillsammans går vi igenom dina önskemål och idèer.

Vi är oberoende från andra A/V producenter vilket garanterar att vi noggrant kan välja bästa produkt för dina behov. Utifrån vårat besök skräddarsyr vi ditt a/v system för att passa dina behov.

Vi har färdiga A/V lösningar för kabel-tv, Satellit-tv, antenn, tv-fästen, platt tv liftar, hemmabio, bio, storbildspresentation, projektor, videokonferens och kamera övervakning.

 

 

Projektering

 

Ritning av A/V installationen i byggnaden är ett måste för att lösa kabeldragning. För att eleminera synliga installations kablar till apparatskåpet och centralen är varje drag noggrant uträknat.

När vi planerar A/V systemet skall ett antal krav uppfyllas vilket gör vårat arbete till en utmaning.

Vi tittar alltid efter det senaste tekniska lösningarna inom ljud, bild och styrsystem. Enkel hantering är en viktig faktor för slutresultatet och vi lägger stor vikt på att utforma och anpassa systemet för användaren.

 

 

Installation

 

För att få ut det mesta möjliga utav ditt A/V system är installationen viktig. För att det skall vara möjligt arbetar vi tillsammans med arkitekt, snickare och kvalificerade elektriker. Kännetecknet för vårat arbete är känslan för detalj i valet av material och produkter. Resturanger, konferenslokaler, industrilokaler, båtar och bostadshus är bara några av miljöerna vi arbetar i. Programering, konfigurering och justering är vårat sista steg för att optimera din upplevelse av utrustningen.

 

Copyright 2012 © FX City AB